Το ψωμί είναι από τις πιο δυνατές γαστρονομικές τάσεις αυτής της σεζόν και η βασίλισσα Μέλισσα, ήτοι το Queen Bee, που δημιούργησε ο Παναγιώτης Καλύβας (ιδιοκτήτης των Capanna και Καλαμάκι–Κολωνάκι) από εδώ και πέρα θα σερβίρει τα φανταστικά ψωμιά του διάσημου Γάλλου αρτοποιού Kamel Saci, που ζει και διαπρέπει στη Νέα Υόρκη.
Τα εκλεκτά του αρτο-ποιήματα έχουν σερβιριστεί μεταξύ άλλων στα εστιατόρια των Pierre Gagnaire και Joel Robuchon την περίοδο που συνεργαζόταν με τους φούρνους l'Aubaine του Λονδίνου.
Πλέον, όμως, μπορούμε να τα απολαμβάνουμε κι εμείς στην πόλη μας.
Αυτό που τα κάνει ξεχωριστά είναι ότι όλα παρασκευάζονται από ποιοτικές πρώτες ύλες, όπως γαλλικά βιολογικά αλεύρια φυσικής ωρίμανσης, ή τα φημισμένα βούτυρα Νορμανδίας, και ζυμώνονται στο παρασκευαστήριο του καταστήματος.
Γνωρίστε τις γεύσεις του Queen Bee και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr