Οπως ο Τραμπ με τη Μελάνια: Η Μέγκαν Μαρκλ προσπαθεί να πιάσει το χέρι του πρίγκιπα Χάρι και εκείνος τραβιέται [βίντεο] - iefimerida.gr

Οπως ο Τραμπ με τη Μελάνια: Η Μέγκαν Μαρκλ προσπαθεί να πιάσει το χέρι του πρίγκιπα Χάρι και εκείνος τραβιέται [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυσκολότερα από την Κέιτ Μίντλετον φαίνεται ότι προσαρμόζεται στο βρετανικό βασιλικό πρωτόκολλο η Μέγκαν Μαρκλ.

Για μια Αμερικανή, όπως θα συνέβαινε και για οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαία -εκτός Βρετανίας- που ζει στο 2018, προφανώς οι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, φαντάζουν αδιανόητοι, οπισθοδρομικοί και ακατανόητοι.

Την ώρα που τα νεότερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας τραβούν το παγκόσμιο ενδιαφέρον των ΜΜΕ με τη ζωή τους, φαντάζοντας κάτι σαν το... ευρωπαϊκό Χόλιγουντ (σε ότι αφορά τη λάμψη και μόνο γιατί αλλιώς δεν υπάρχει σύγκριση, οι Χολιγουντινοί σταρ είναι καλλιτέχνες, ενώ τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας κληρονόμοι προνομίων), το βρετανικό παλάτι και μαζί οι τρελοί βασιλόφρονες Βρετανοί δεν μοιάζουν να κάνουν βήμα πίσω από αυτούς τους πραγματικά βγαλμένους από άλλη εποχή κανόνες.

Και η Μέγκαν Μαρκλ... ζορίζεται. Και όπως αποδεικνύει και το τελευταίο βίντεο που έκανε το γύρο του κόσμου με το νέο faux paux της Μέγκαν Μαρκλ, η Αμερικανή ηθοποιός δεν φαίνεται να βρίσκει συμπαράσταση ούτε καν από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι. Ο Χάρι ήταν αρκετά τολμηρός για να παντρευτεί μια Αμερικανή μιγάδα, άλλης θρησκείας και από μια διαλυμένη οικογένεια που της προκαλεί συνεχώς προβλήματα, αλλά αρκετά άτολμος για να κάνει την... επανάσταση του αυτονόητου και να παραβιάσει τους άγραφους κανόνες που έχει επιβάλλει η μονάρχης γιαγιά του.

Οπως ο Τραμπ με τη Μελάνια: Η Μέγκαν Μαρκλ προσπαθεί να πιάσει το χέρι του πρίγκιπα Χάρι και εκείνος τραβιέται [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Τι συνέβη όμως;

Σ' αυτή την περίφημη εκδήλωση στο παλάτι του Κένσιγκτον, όπου η βασίλισσα Ελισάβετ βραβεύει κάθε χρόνο Βρετανούς που ξεχωρίζουν, την ίδια εκδήλωση που η Μέγκαν Μαρκ έκανε το... έγκλημα να σταυρώσει τα πόδια της, να κάτσει σταυροπόδι, με συνέπεια να την σταυρώσουν όλα τα βρετανικά ΜΜΕ, προσπάθησε να πιάσει το χέρι του πρίγκιπα Χάρι. Και πού το κακό, θα αναρωτιόταν εύλογα κάποιος. Το κακό έγκειται στο ότι οι άγραφοι κανόνες της βασίλισσας Ελισάβετ απαγορεύουν κάθε δημόσια εκδήλωση αγάπης και τρυφερότητας μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας.

«Η βασίλισσα Ελισάβετ σπάνια κρατά το χέρι του συζύγου της πρίγκιπα Φιλίππου δημοσίως και φαίνεται ότι έχει θέσει αυτόν τον άγραφο κανόνα και στα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας», εξηγεί η γκουρού της γλώσσας του σώματος Ρόμπιν Κερμόντ και εξηγεί πώς η Κέιτ Μίντλετον έχει προσαρμοστεί ευκολότερα στους κανόνες: «Είναι σαφές ότι ο Γουίλιαμ με την Κέιτ έχουν ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς, ωστόσο δεν φαίνεται να νιώθουν την ανάγκη να αποδείξουν την αγάπη τους, ειδικά όταν δίνουν το παρόν σε επίσημες εκδηλώσεις». Ή καλύτερα θα λέγαμε εμείς, η δούκισσα του Κέιμπριτζ ως Βρετανή, μεγαλωμένη στη βασιλική Βρετανία συμβιβάστηκε με ευχαρίστηση με όλους αυτούς τους κανόνες που τις προσφέρουν σε αντάλλαγμα μια πολυτελή ζωή, παγκόσμια φήμη και ενδιαφέρον.

Στο περίφημο faux paux που κάνει το γύρο του διαδικτύου, η Μέγκαν Μαρκλ η οποία περπατά πίσω από τη βασίλισσα Ελισάβετ, εμφανώς αγχωμένη, απλώνει το χέρι της για να πιάσει το χέρι του πρίγκιπα Χάρι. Τα χέρια τους σαν να χτυπάνε στον αέρα, η Μέγκαν Μαρκλ προφανώς... καταλαβαίνει το λάθος της, μαζεύει το χέρι της και ο πρίγκιπας Χάρι με αστραπιαία κίνηση μαζεύει το χέρι του και το φέρνει μπροστά του (για να είναι σίγουρος ότι δεν θα τον πιάσει η σύζυγός του), τόσο μπροστά του που δεν έχει τι να το κάνει και αναγκάζεται να χτυπήσει παλαμάκι για να ξεφύγει από την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκε.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Shade Room (@theshaderoom) στις 28 Ιούν, 2018 στις 4:00 πμ PDT

Ενα στιγμιότυπο με το οποίο δεν θα ασχολούνταν ποτέ κανείς αν δεν υπήρχαν οι τρελοί Βρετανοί βασιλόφρονες να το προσέξουν, να το προβάλλουν και να το κρίνουν. Ενα στιγμιότυπο αμηχανίας το οποίο επίσης δεν θα υπήρχε αν ο πρίγκιπας Χάρι είχε πιάσει για λίγα δευτερόλεπτα το χέρι της συζύγου του. Καταπατώντας όλους αυτούς τους τρελούς κανόνες που τρέλαναν και την μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα, την οδήγησαν στη βουλιμία και στη συνέχεια εκτός παλατιού.

Οι Γουίνδσορ θεωρούν ανάρμοστο το να δείξουν στοργή δημοσίως, τα νεότερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στα οποία στηρίζεται η βασίλισσα Ελισάβετ για να φτιάξει την εικόνα του παλατιού και να κερδίσει περισσότερα χρήματα,δεν λένε να βάλουν για τα καλά τους... Royals στη νέα εποχή και δικαίως οι φαν της Μέγκαν Μαρκλ βγαίνουν στην αντεπίθεση κα σχολιάζουν στο Διαδίκτυο «Αφήστε το κορίτσι ήσυχο».

Οπως ο Τραμπ με τη Μελάνια: Η Μέγκαν Μαρκλ προσπαθεί να πιάσει το χέρι του πρίγκιπα Χάρι και εκείνος τραβιέται [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχες σκηνές έχουμε δει τον τελευταίο χρόνο και με το ζεύγος Τραμπ. Η κίνηση μοιάζει παρόμοια αλλά τόσο υπόβαθρο, όσο και το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό. Επανειλειμμένα έχουμε δει τον Ντόναλντ Τραμπ να προσπαθεί να πιάσει το χέρι της Μελάνια η οποία τραβιέται, τον σπρώχνει και τον διώχνει. Δεν... γουστάρει να πιάσει το χέρι του και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να το δείξει. Η Μελάνια έστω και με αυτή της κίνηση, για τη οποία γνωρίζει ότι θα κάνει το γύρο του κόσμου, δεν δείχνει να συμβιβάζεται με κανέναν «άγραφο» κανόνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ