Γεννηματά: «Κυβέρνηση υπό προθεσμία και επίσημα από σήμερα…» - iefimerida.gr

Γεννηματά: «Κυβέρνηση υπό προθεσμία και επίσημα από σήμερα…»

Η Φώφη Γεννηματά/Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα αιχμηρό σχόλιό της στα social media η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά τόνισε πως η «κυβέρνηση είναι υπό προθεσμία και επίσημα από σήμερα», παίρνοντας αφορμή από τα όσα είπε ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων περί απόσυρσης από την κυβέρνηση «όταν και αν έρθει η ώρα».

«Κυβέρνηση υπό προθεσμία και επίσημα από σήμερα, είπε ο συγκυβερνήτης», ανέφερε αρχικά η Φ. Γεννηματά στον λογαριασμό της στο twitter και συμπλήρωσε: «Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε».

Κυβέρνηση υπό προθεσμία και επίσημα από σήμερα, είπε ο συγκυβερνήτης. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε.

Σημειώνεται, πως ο κ. Καμμένος τόνισε μεταξύ άλλων πως «για μας το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο. Και στο τέλος-τέλος, ο ελληνικός λαός μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό. Εμείς λοιπόν όταν έρθει η ώρα και αν έρθει η ώρα, αυτή την λαϊκή εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε. Την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φώφη Γεννηματά Καμμένος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ