Κίνημα Αλλαγής: Εκαναν τη χώρα «αποθήκη ψυχών» με ανταλλαγή προσωρινή μείωση ΦΠΑ - iefimerida.gr

Κίνημα Αλλαγής: Εκαναν τη χώρα «αποθήκη ψυχών» με ανταλλαγή προσωρινή μείωση ΦΠΑ

Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η συμφωνία για την επιστροφή προσφύγων θα έχει αρνητικές επιπτώσεις» προειδοποιεί το Κίνημα Αλλαγής και κατηγορεί τον Αλ. Τσίπρας ότι «για μια ακόμη φορά τα έδωσε όλα στην κ Μέρκελ».

Σχολιάζοντας τη συμφωνία για το προσφυγικό στην ΕΕ, εκτιμά ότι δημιουργεί τετελεσμένα σε βάρος της χώρας και της έννοιας του ασύλου, απομακρύνει το ενδεχόμενο βελτίωσης του Κανονισμού Δουβλίνο και καθιστά την χώρα «αποθήκη ψυχών».

«Όσο για την αναστολή του ΦΠΑ στα νησιά, έπρεπε να είχε αποφασισθεί εδώ και καιρό όπως με πρόταση νόμου έχουμε προτείνει. Και φυσικά είναι απαράδεκτο το ότι συνδέεται με νέα αύξηση του αριθμού των προσφύγων» τονίζει το ΚΙΝΑΛ και καταλήγει: «Σε καμία περίπτωση το προσωρινό αυτό μέτρο δεν αντιμετωπίζει την επιβάρυνση της χώρας από την νέα συμφωνία του κ Τσίπρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνημα Αλλαγής ΦΠΑ προσφυγικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ