H Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ λάμπει στα 53 της χρόνια φορώντας ένα κλασικό DSquared2 φόρεμα [εικόνες] - iefimerida.gr

H Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ λάμπει στα 53 της χρόνια φορώντας ένα κλασικό DSquared2 φόρεμα [εικόνες]

H Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ/ Φωτογραφία: AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε δεκαετία στη ζωή μιας γυναίκας είναι ένας διαφορετικός σταθμός. Όσο τα χρόνια περνούν, κάθε γυναίκα αντιλαμβάνεται τι της έχει αφήσει ο κάθε σταθμός και προχωρά την πορεία της στη ζωή με μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Η φροντίδα του εαυτού της είναι ανάλογη με την λάμψη που εκπέμπει.

Η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ στα 53 της χρόνια, φαίνεται ότι έχει κάνει καλή δουλειά με τον εαυτό της. Έτσι μπορεί να εξηγηθούν η φρεσκάδα της, οι αναλογίες της, η καθαρότητα στο βλέμμα της.

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, στενή φίλη του Έλτον Τζον επί σειρά ετών, δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση του ιδρύματος του καλλιτέχνη για το AIDS. Ενα γκαλά φιλανθρωπικού πνεύματος με διάσημες παρουσίες και άλλες τόσες λαμπερές εμφανίσεις. Η Ελίζαμπεθ Χάρλει αφέθηκε στην αιώνια γοητεία του λευκού. H custom made δημιουργία του οίκου DSquared2 αγκάλιασε το σώμα της ηθοποιού και η νεανικότητα του προσώπου της ήταν αρκετή για να μας κάνει να ανατρέξουμε στα μυστικά ομορφιάς της.

Δείτε την εκπληκτική εμφάνιση της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ