Τα 8 κομμάτια που δεν αποχωρίζονται οι fashion editors - iefimerida.gr

Τα 8 κομμάτια που δεν αποχωρίζονται οι fashion editors

Φωτογραφία: Instagram: @annarvitiello
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oι πιο ενημερωμένες γυναίκες σε θέματα στιλ δεν είναι άλλες από τις fashion editors.

Είναι εκείνες που γνωρίζουν τις τάσεις της μόδας πολύ πριν γίνουν hot και πιθανόν τις υιοθετούν και τις φορούν πρώτες. Από εκείνες μαθαίνουμε όλα όσα θα πρωταγωνιστήσουν την κάθε σεζόν και τα must have κομμάτια που αξίζει να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας για να δείχνουμε πάντα stylish και κομψές.

Ποια είναι όμως τα αγαπημένα τους κομμάτια; Ποιο είναι εκείνο το ρούχο ή αξεσουάρ που δεν θα ήθελαν με τίποτα να αποχωριστούν;

Οι fashion editors απαντούν ότι άλλες φορές είναι τα κομμάτια που έχουν συναισθηματική αξία, αφού υπάρχουν στην συλλογή τους εδώ και δεκαετίες και άλλες ότι είναι τα κομμάτια που αντιπροσωπεύουν τα πιο μοντέρνα και ανατρεπτικά trends της εποχής.

Όλα αυτά είναι που θα χρίσουν κι εσάς τις πιο στιλάτες. Mε αυτά θα πετύχετε τα ωραιότερα λουκ και κάθε σας εμφάνιση θα αποδεικνύει ότι παίζετε κι εσείς το στιλ στα δάχτυλα.

Τα 8 κομμάτια που δεν αποχωρίζονται οι fashion editors, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ FASHION EDITORS μόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ