Άμεση απάντηση Πεταλωτή στο Σαμαρά - iefimerida.gr

Άμεση απάντηση Πεταλωτή στο Σαμαρά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άμεση απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή προκάλεσαν όσα ανέφερε σε μήνυμά του για την Πρωτομαγιά περί 'αποτυχίας' της κυβέρνησης, 'κατάθλιψης' και 'ανησυχίας' των πολιτών ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.
«Αφού κατέστρεψαν επί έξι χρόνια την Ελλάδα, την οδήγησαν στα πρόθυρα χρεοκοπίας και μετά λιποτάκτησαν, τώρα παριστάνουν τους ανήξερους για τα δικά τους σπασμένα που πληρώνουμε σήμερα όλοι οι Έλληνες», είπε ο κ.Πεταλωτής, καταλογίζοντας 'κροκοδείλια δάκρυρα' στον Αντώνη Σαμαρά.
Υψώνοντας τους τόνους και χαρακτηρίζοντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως 'κήρυκα της μιζέριας', ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του 'θυμίζει' σε ειρωνικό τόνο ότι έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί, «όπως το να πείσει το κόμμα του ότι η 'εγκληματική' απογραφή του 2004 ήταν του κ.Αλογοσκούφη και όχι συνειδητή πολιτική επιλογή όλων τους, με υπογραφή του κ.Καραμανλή».
Εκμεταλλευόμενος για άλλη μια φορά την εσωκομματική διαμάχη που έχει ξεσπάσει στη ΝΔ γύρω από την απογραφή του 2004, ο κ.Πεταλωτής καταλήγει λέγοντας «ας αποφασίσουν για το παρελθόν τους και ας αφήσουν την κυβέρνηση και όλους τους Έλληνες να παλεύουμε για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ