Είναι ένα πλήρες πιάτο, από τα πιο χρήσιμα και υγιεινά.
Υλικά
- 1 πιάτο ρεβύθια βρασμένα, σουρωμένα
- 10 ντοματίνια, στα δύο
- 1 αγγούρι, σε κύβους
- 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη
- 1/2 κρεμμύδι σε ροδέλες
- 10 ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσι
- 2 κουταλάκια κάπαρη, μαϊντανό
- 1 κομμάτι φέτα
Για την σάλτσα
- 1/3 φλυτζανιού ελαιόλαδο
- Χυμό ενός λεμονιού
- Ρίγανη, αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
- Συνδιάστε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ
- Φτιάξτε τη σάλτσα σε ένα άλλο μπολάκι
- Ρίξτε το ντρέσινγκ δέκα λεπτά πριν σερβίρετε την σαλάτα σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο