Είναι ένα πλήρες πιάτο, από τα πιο χρήσιμα και υγιεινά.
Υλικά
- 1 πιάτο ρεβύθια βρασμένα, σουρωμένα
- 10 ντοματίνια, στα δύο
- 1 αγγούρι, σε κύβους
- 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη
- 1/2 κρεμμύδι σε ροδέλες
- 10 ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσι
- 2 κουταλάκια κάπαρη, μαϊντανό
- 1 κομμάτι φέτα
Για την σάλτσα
- 1/3 φλυτζανιού ελαιόλαδο
- Χυμό ενός λεμονιού
- Ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
![Σαλάτα ρεβύθια, καλοκαιρινή | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/2018-06/chicpea1.jpg?itok=UyUQp9-7)
Εκτέλεση
- Συνδιάστε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ
- Φτιάξτε τη σάλτσα σε ένα άλλο μπολάκι
- Ρίξτε το ντρέσινγκ δέκα λεπτά πριν σερβίρετε την σαλάτα σας
![Σαλάτα ρεβύθια, καλοκαιρινή | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/2018-06/chicpea1.jpg?itok=UyUQp9-7)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο