Η ΕΛ.ΑΣ στα ίχνη του δράστη που έκλεψε τους πίνακες από την Πινακοθήκη - iefimerida.gr

Η ΕΛ.ΑΣ στα ίχνη του δράστη που έκλεψε τους πίνακες από την Πινακοθήκη

Γκουλιέλμο Κάτσια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι έρευνες, για τον εντοπισμό των δραστών και την ανάκτηση των πινάκων που εκλάπησαν από την Εθνική Πινακοθήκη και σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί, οι πίνακες του Πάμπλο Πικάσο, του Πιετ Μοντριάν και του Γκουλιέλμο Κάτσια, που εκλάπησαν, είναι άθικτοι και βρίσκονται σε ελληνικό έδαφος.

Ωστόσο, τουλάχιστον τρεις φορές το τελευταίο τρίμηνο, υπήρχαν ενδείξεις ότι οι Αρχές είχαν βρεθεί κοντά στα ίχνη των δραστών, όμως οι εκτιμήσεις αυτές είχαν διαψευσθεί και οι ύποπτοι είχε διαπιστωθεί ότι δεν είχαν καμιά σχέση με την υπόθεση.

Επιπλέον έχουν ζητηθεί τυχόν πληροφορίες για την τύχη των πινάκων μέσω Ιντερπόλ.

Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. εστιάζεται σε ένα πρόσωπο που φέρεται να έχει καθοριστικό ρόλο στην αρπαγή των τριών πινάκων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ