Μουντιάλ 2018: Θρίλερ στον 2ο όμιλο -Πέρασαν Ισπανία και Πορτογαλία στα τελευταία λεπτά! [βίντεο] - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Θρίλερ στον 2ο όμιλο -Πέρασαν Ισπανία και Πορτογαλία στα τελευταία λεπτά! [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aνατροπές στα τελευταία λεπτά των δύο αγώνων στον 2ο όμιλο και έτσι η Ισπανία προκρίθηκε ως πρώτη, ενώ η Πορτογαλία παραλίγο να «αυτοκτονήσει».

Ενώ περνούσε η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ως πρώτη στην επόμενη φάση, λίγο έλειψε να μείνει και εκτός της φάσης των «16».

Η Ισπανία είδε το Μαρόκο να προηγείται δύο φορές στο Σαράνσκ και τελικά να παίρνει την ισοπαλία με 2-2. Στο 14' ο Μπουταΐμπ άνοιξε το σκορ και ισοφάρισε σε 1-1 στο 19' ο Ίσκο. Το 2-1 για το Μαρόκο ήρθε στο 81' με τον Εν Νεσιρί, αλλά στο 93' ο Ασπας έβαλε το... χρυσό γκολ για το τελικό 2-2. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά με τη βοήθεια του VAR διαπιστώθηκε ότι ο σκόρερ βρισκόταν σε... νόμιμη θέση.

Οι Πορτογάλοι με ένα φοβερό γκολ του Κουαρέσμα στο 45' άνοιξαν το σκορ και είχαν την κατάσταση στα χέρια τους, αφού δεν κέρδιζε η Ισπανία. Στο 93' ο Ανσαριφάρντ ισοφάρισε με πέναλτι και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μεχντί έχασε τεράστια ευκαιρία για το Ιράν, αφού αν κέρδιζε άφηνε την Πορτογαλία εκτός! Μάλιστα, στο 53΄ ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αστοχήσει σε πένταλτι για την Πορτογαλία. Ο Κουαρέσμα έτσι έγινε ο γηραιότερος παίκτης που βρίσκει δίχτυα στο πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο (34χρ, 272 ημερών), παίρνοντας το... χρίσμα από τον Γιάχια Γκολμοχαμαντί, όταν είχε σκοράρει για το Ιράν απέναντι στο Μεξικό το 2006 (35χρ,, 84 ημερών).

Η βαθμολογία στον 2ο όμιλο:

1. Ισπανία 5 (6-5)
2. Πορτογαλία 5 (5-4)
3. Ιράν 4 (2-2)
4. Μαρόκο 1 (2-4)

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ισπανία πορτογαλία Μουντιάλ 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ