Συγγνώμη για τη γκάφα του ζήτησε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο - iefimerida.gr

Συγγνώμη για τη γκάφα του ζήτησε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Ρόμπερτ Ντε Νίρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο για το αποτυχημένο αστείο που έκανε σε εκδήλωση για τη συγκέντρωση χρημάτων για το Δημοκρατικό Κόμμα, στην οποία ήταν παρούσα και η Μισέλ Ομπάμα.

Ο Ντε Νίρο βρέθηκε σε δύσκολη θέση μετά την εκδήλωση που έγινε στην Νέα Υόρκη, όταν προλόγισε την Μισέλ Ομπάμα ως κύριο ομιλητή, λέγοντας αστειευόμενος: «Καλίστα Γκίνγκριτς, Κάρεν Σαντόρουμ, Αν Ρόμνι. Νομίζετε στα αλήθεια ότι η χώρα μας είναι έτοιμη για μια λευκή Πρώτη Κυρία;».

Ο Νιούτ Γκίνγκριτς χαρακτήρισε τα σχόλια του ηθοποιού ασυγχώρητα και πολωτικά, ενώ το γραφείο της Μισέλ Ομπάμα τα χαρακτήρισε «ανάρμοστα».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είπε ότι δεν ήθελε να προσβάλει την Ομπάμα με το σχόλιό του το οποίο αναφερόταν στις συζύγους των υποψηφίων των Ρεπουμπλικανών Νιούτ Γκίνγκριτς, Ρικ Σαντόρουμ και Μιτ Ρόμνι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ