Νεκρός ο μακελάρης της Τουλούζης - Τρεις αστυνομικοί τραυματίες - iefimerida.gr

Νεκρός ο μακελάρης της Τουλούζης - Τρεις αστυνομικοί τραυματίες

Γάλλοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι που ήταν ταμπουρωμένος ο μακε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γάλλοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι που ήταν ταμπουρωμένος ο μακελάρης της Τουλούζης και σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο ο δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.

Κατά την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων ο 24χρονος Μοχάμεντ Μεράχ πυροβόλησε κατά τον αστυνομικών με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Ο ύποπτος αντιστάθηκε και σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών, σύμφωνα με άλλη πηγή της αστυνομίας. Λίγο νωρίτερα, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε νέες τεχνητές εκρήξεις στην περιοχή που βρίσκεται το διαμέρισμα.

Υπενθυμίζεται πως ο 24χρονος δράστης βρισκόταν στο εσωτερικό του διαμερίσματος για δεύτερη μέρα οχυρωμένος. Με κομμένη την ανάσα η Γαλλία παρακολουθεί την επιχείρηση σύλληψης του 24χρονου που σύμφωνα με δηλώσεις του Γάλλου υπουργού Εσωτερικών Κλοντ Γκεάν «θέλει να πεθάνει με τα όπλα στα χέρια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ