Πανάκριβο δώρο από την Κρίστεν Στιούαρτ στον Ρόμπερτ Πάτινσον - iefimerida.gr

Πανάκριβο δώρο από την Κρίστεν Στιούαρτ στον Ρόμπερτ Πάτινσον

Κρίστεν Στιούαρτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ιδιαίτερο δώρο ήθελε να πάρει στον Ρόμπερτ Πάτινσον η σύντροφός του Κρίστεν Στιούαρτ, για την 3η τους επέτειο, και δεν τσιγκουνεύτηκε καθόλου τα χρήματα που έδωσε για να κάνει τον αγαπημένο της χαρούμενο.

Η 21χρονη πρωταγωνίστρια των ταινιών Twilight αγόρασε ένα πιάνο αξίας σχεδόν 80.000 δολαρίων, καθώς γνωρίζει καλά την αγάπη του 26χρονου Πάτινσον για τη μουσική. «Ο Ρόμπερ λατρεύει να παίζει πιάνο. Είναι για αυτόν η καλύτερη "απόδραση" όταν η σόουμπιζ, οι παπαράτσι και οι φαν αρχίζουν να τον ζορίζουν και να τον καταπιέζουν. Ήθελε πάντα ένα Steinway grand και η Κρίστεν του το αγόρασε» ανέφερε πρόσωπο από το στενό φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

Σύμφωνα μάλιστα με στενό τους φίλο, η Κρίστεν έκανε για αρκετό καιρό έρευνα αγοράς, έχοντας γυρίσει όλα τα καταστήματα που πωλούν πιάνα σε ολόκληρο το Λος Άντζελες και έχοντας μιλήσει με τοπ μουσικούς, προκειμένου να βρει το καλύτερο και το καταλληλότερο πιάνο για τον καλό της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ