Μέλμπεργκ: «Φανταστικά τα χρόνια μου στον Ολυμπιακό» - iefimerida.gr

Μέλμπεργκ: «Φανταστικά τα χρόνια μου στον Ολυμπιακό»

Όλοφ Μέλμπεργκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την παρουσία του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως έχει περάσει τρία φανταστικά χρόνια στους «ερυθρόλευκους», ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

«Εγώ και η οικογένειά μου προσπαθούμε να δούμε τα θετικά. Υπάρχουν πράγματα για τα οποία αισθανόμαστε καλά εδώ, παρά πίσω στην Σουηδία και αντίστροφα. Σιχαίνομαι να συγκρίνω ανθρώπους και το πως είναι. Είναι ωραίο το μαύρο και το άσπρο, αλλά σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι στην Ελλάδα είναι πολύ φιλικοί, ήρεμοι και αισιόδοξοι. Υπάρχει διαφορετική... ευελιξία στην κοινωνία και στους ανθρώπους. Είναι και καλό και κακό. Τα έχω πάει πολύ καλά, έχω περάσει τρία φανταστικά χρόνια εδώ, παρά τα περιστατικά όπως στο τελευταίο ντέρμπι και την οικονομική κρίση», τόνισε αρχικώς ο 34χρονος αμυντικός μιλώντας στην σουηδική εφημερίδα «Sportbladet» για τη ζωή του στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια απάντησε σε σχετική ερώτηση για την επιθυμία των πρωταθλητών Ελλάδας να ανανεώσει το συμβόλαιό του:

«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία απόφαση από κάποια από τις δύο πλευρές. Θα προσπαθήσω να παρουσιαστώ όσο το δυνατόν καλύτερος μπορώ και θα δούμε τι θα γίνει. Μπορεί να υπάρξει συνέχεια στην συνεργασία. Τα τελευταία χρόνια ήταν εκπληκτικά. Όλη η... περιπέτεια, μετά από χρόνια στην Άστον Βίλα, με την Γιουβέντους και τώρα με τον Ολυμπιακό. Ήταν παιχνίδια κάθε χρόνο στο Champions League και αποκόμισα εμπειρίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ