Πώς ο χοντρός ζαχαροπλάστης του Cake Boss έμεινε μισός [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς ο χοντρός ζαχαροπλάστης του Cake Boss έμεινε μισός [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Cake Boss» και ζαχαροπλάστης, Μπάντι Βαλάστρο, που μαγεύει σε κάθε επεισόδιο μετις πιο ευφάνταστες τούρτες, αποκάλυψε το μυστικό πίσω από την θεαματική απώλεια βάρους του και φυσικά δεν περιλαμβάνει την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων τούρτας.

Ο Μπάντι Βαλάστρο, παρουσιαστής της επιτυχημένης σειράς Cake Boss και ιδιοκτήτης του αρτοποιείου Carlos στο Νιου Τζέρσεϋ, μοιράστηκε μια φωτογραφία του εαυτού του και της συζύγου του στο Instagram όπου έγραψε: «Πολλοί άνθρωποι με ρωτούν πως έχω αδυνατίσει τόσο πολύ και θα ήθελα απλά να μοιραστώ μαζί τους πως ακολουθώ το πρόγραμμα Optavia. Δεν έχω πληρωθεί για να τα λέω αυτά και θα πρέπει να σημειώσετε πως νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και θα πρέπει να κάνει αυτό που ταιριάζει στον καθένα. Εγώ όμως ακολουθώ το πρόγραμμα Optavia και είμαι πολύ χαρούμενος με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα».

A lot of people have been asking me how I’ve slimmed down lately so I just wanted to share that I’ve used the Optavia program. Im not being paid to say this and it should be noted that I think every body is different and you should do whatever suits you but this is what I’m doing and I’m very happy with the results so far!

A post shared by Buddy Valastro (@buddyvalastro) on Jun 18, 2018 at 5:01pm PDT

Το Optavia είναι ένα πρόγραμμα υγείας που προσφέρει καθοδήγηση και υποστήριξη για να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιτύχουν το στόχο απώλειας βάρους, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του, και περιλαμβάνει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα έξι μικρών γευμάτων ημερησίως για έλεγχο των μερίδων και υγιεινά σνακ.

A post shared by Buddy Valastro (@buddyvalastro) on Apr 17, 2018 at 2:41pm PDT

Με την έναρξη του αυστηρού προγράμματος, οι άνθρωποι πρέπει να ακολουθούν μια διατροφή που αποτελείται κυρίως από προϊόντα της3 εταιρείας που δεν είναι φθηνά – τα γεύματα ενός μήνα κοστίζουν 370 δολάρια – προτού σιγά σιγά ενσωματώσουν και σπιτικά γεύματα.

A post shared by Buddy Valastro (@buddyvalastro) on Jun 20, 2018 at 2:00pm PDT

Ωστόσο, οι κριτικές για το ακριβές πρόγραμμα διατροφής, που δημιουργήθηκε από τα ίδια άτομα που ξεκίνησαν τη δίαιτα Medifast, είναι μικτές.

Ενώ μερικοί άνθρωποι θεωρούν πως το πρόγραμμα αυτό τους βοήθησε να χάσουν ένα σημαντικό βάρος, άλλοι ανέφεραν πως το σχέδιο απώλειας βάρους δεν είναι ρεαλιστικό και βιώσιμο μακροπρόθεσμα, λαμβάνοντας υπόψη την εξάρτηση από τα προϊόντα της Optavia.

A post shared by Buddy Valastro (@buddyvalastro) on Apr 3, 2018 at 9:26am PDT

Οι διατροφολόγοι εξέφρασαν επίσης, την ανησυχία τους. Μιλώνστα στο Lifestyle της Yahoo, η διαιτολόγος Τζέσικα Κόρντινγκ, επεσήμανε το βασικό ζήτημα με τις δίαιτες που βασίζονται στην κατανάλωση μόνο συγκεκριμένων τροφών: «Δυστυχώς, αυτό που βλέπω συχνά να συμβαίνει όταν οι άνθρωποι στηρίζονται σε ένα τέτοιο πρόγραμμα, όταν αποφασίζουν να εγκαταλείψουν το σχέδιο, καταλήγουν να παίρνουν ξανά ότι έχασαν».

A post shared by Buddy Valastro (@buddyvalastro) on Apr 29, 2018 at 1:46pm PDT

Πάντως, ο διάσημος ζαχαροπλάστης, που έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις διατροφικές συνήθειες της οικογένειάς του λέγοντας πως «όλοι οι Ιταλοί έχουν ένα ψυγείο ακόμη και στο γκαράζ τους. Αυτό κάνουν», δέχθηκε πολλά θετικά σχόλια από τους θαυμαστές του για τη θεαματική απώλεια βάρους.

A post shared by Buddy Valastro (@buddyvalastro) on Jun 21, 2018 at 9:36am PDT


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ