Άδωνις Γεωργιάδης: Είχα σκάσει από το κακό μου όταν χόρευε η Ευγενία - iefimerida.gr

Άδωνις Γεωργιάδης: Είχα σκάσει από το κακό μου όταν χόρευε η Ευγενία

Άδωνις Γεωργιάδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την εμμονή που έχουν οι Ράδιο Αρβύλα και ο Λαζόπουλος με το «μπουμπούκο», τα δημοσιεύματα για την κρίση στο γάμο του, αλλά και την εποχή που η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου χόρευε στο Dancing With The Stars, μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μίλα», όπου αναφερόμενος στην «εμμονή» που -όπως ο ίδιος υποστήριξε- έχουν μαζί του ο Λάκης Λαζόπουλος και η ομάδα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» είπε: «Δεν γίνεται να παίζεις είκοσι βίντεο και τα δεκαπέντε να είναι περί μπουμπούκου. Η Ευγενία έκανε λάθος –και το έχει παραδεχθεί η ίδια και έχει επίσης στεναχωρηθεί. Τι να κάνουμε τώρα; Να τη σταυρώσουμε;».

«Κάθε φορά που το λένε, δεν στεναχωριέμαι εγώ -ειλικρινά στο λέω, από το ένα αυτί μου μπαίνουν, από το άλλο μου βγαίνουν. Στεναχωριέται η Ευγενία. Δηλαδή τι θέλουν; Να χωρίσω τη γυναίκα μου επειδή της ξέφυγε και το είπε αυτό στην τηλεόραση; Η Ευγενία δεν ήξερε στην αρχή καθόλου (την τηλεόραση). Ήταν καινούρια σε αυτό», πρόσθεσε.

Παράλληλα, απαντώντας στις φήμες που ήθελαν τον γάμο του να περνάει κρίση, εξήγησε πως υπήρχε πολιτική σκοπιμότητα πίσω από τα εν λόγω δημοσιεύματα, προσθέτοντας πως δεν είχαν καμία απολύτως βάση.

Τέλος, δήλωσε τυχερός που τον «έχει ερωτευθεί μια γυναίκα που είναι λαμπερή, ικανή και υπέροχη μάνα», ενώ πρόσθεσε: «Ο γάμος δεν είναι εύκολο πράγμα, οι σχέσεις των ανθρώπων δεν είναι εύκολο πράγμα. Είναι δύσκολο. Αλλά, μην κλαίγομαι. Έχω μια υπέροχη γυναίκα. Δεν είναι δύσκολο να είναι κανείς με την Ευγενία. Το αντίθετο», ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι ζήλευε πολύ όταν έβλεπε τη σύζυγό του να χορεύει στο «Dancing With The Stars»: «Ήταν μια δύσκολη στιγμή, Τατιάνα μου. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όμως, το ότι είχα σκάσει από το κακό μου σημαίνει ότι δεν έβλεπα ότι χόρευε υπέροχα; Μα, ήταν καταπληκτική! Τι να κάνουμε τώρα;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ