Nεκρός ο μακελάρης της Τουλούζης; - iefimerida.gr

Nεκρός ο μακελάρης της Τουλούζης;

Nεκρός ο μακελάρης της Τουλούζης;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι βέβαιο ότι ο ταμπουρωμένος στο σπίτι του μακελάρης της Τουλούζης, Μοχάμεντ Μεράχ, είναι ακόμη ζωντανός, δήλωσε ο γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Ζαν – Κλοντ Γκεάν.

Σύμφωνα με τον υπουργό, η αστυνομία δεν είχε καμία επαφή μαζί του κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ θεωρεί «περίεργο» το γεγονός ότι δεν ανιχνεύθηκαν κινήσεις εντός του πολιορκημένου διαμερίσματος. Συγκεκριμένα δεν έχει υπάρξει επικοινωνία του μακελάρη με την αστυνομία από χθες το βράδυ στις 10:30.

Ο κ. Γκεάν είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ο ύποπτος θέλει να πεθάνει «με τα όπλα στα χέρια».

Σύμφωνα με δημοσιογράφο που βρίσκεται έξω από το πολιορκημένο κτίριο, η αστυνομία ανησυχεί μήπως ο Μοχαμέντ Μεράχ πυροδότησε εκρηκτικά εντός του διαμερίσματος.

«Προτεραιότητά μας είναι να παραδοθεί, για να προσαχθεί στη δικαιοσύνη, και, κατά συνέπεια, να συλληφθεί ζωντανός», δήλωσε ο Ζαν-Κλοντ Γκεάν θεωρώντας ότι «είναι περίεργο που δεν αντέδρασε» μετά την ανατίναξη των παραθυρόφυλλων από την αστυνομία τη νύκτα.

Επιπλέον, συνέχισε ο υπουργός, «ακούσαμε δύο πυροβολισμούς και δεν ξέρουμε τι συνέβη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ