Περίπου 50 μετασεισμοί έχουν σημειωθεί στο Μεξικό μετά τα 7,4 Ρίχτερ - iefimerida.gr

Περίπου 50 μετασεισμοί έχουν σημειωθεί στο Μεξικό μετά τα 7,4 Ρίχτερ

ρίχτερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει σταματήσει να σείεται η γη στο Μεξικό, καθώς μετά τον σεισμό των 7,4 βαθμών τής κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε την τρίτη, ακολούθησαν 48 μετασεισμοί.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Εθνική Σεισμολογική Υπηρεσία του Μεξικού, οι μετασεισμοί ήταν μεγαλύτεροι τών 3,8 βαθμών.

Ο σεισμός, που σημειώθηκε στην πολιτεία Γκερέρο, στα σύνορα με την πολιτεία Οαχάκα, δεν προκάλεσε θανάτους όμως 11 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ενώ ζημιές προκλήθηκαν σε πολλά κτίρια. Πρόκειται για τον ισχυρότερο σεισμό που έχει καταγραφεί στο Μεξικό από τον Σεπτέμβριο του 1985, από τον οποίο έχασαν τη ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της πολιτείας Γκερέρο, Άνχελ Αγκίρε, περίπου 800 σπίτια έχουν υποστεί ζημιές σε αυτή την πολιτεία, όπου βρίσκεται το θέρετρο Ακαπούλκο. Ζημιές αναφέρθηκαν και σε άλλες περιοχές του Μεξικού, μεταξύ αυτών και στην πρωτεύουσα όπου έγινε αισθητός ο σεισμός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ