Μουντιάλ 2018: Καλοκαιρινό πάρτι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο -Εδωσε την νίκη (1-0) στην Πορτογαλία κόντρα στο Μαρόκο [βίντεο] - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Καλοκαιρινό πάρτι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο -Εδωσε την νίκη (1-0) στην Πορτογαλία κόντρα στο Μαρόκο [βίντεο]

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πρεμιέρα σκόραρε και τα τρία γκολ στο 3-3 με την Ισπανία.

Σήμερα με γκολ του έδωσε την νίκη με 1-0 επί του Μαρόκο στην Μόσχα, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ 2018. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την κατάκτηση του τρίτου σερί Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει από το χέρι την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία για να την φτάσει στους «16».

Μόλις στο 4ο λεπτό «τρύπωσε» στην άμυνα των Μαροκινών και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Και η ομάδα του Φερνάντο Σάντος κατάφερε να κρατήσει αυτό το σκορ μέχρι το τέλος παρότι το Μαρόκο είχε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει... κάτι. Έτσι, η Πορτογαλία έφτασε τους 4 βαθμούς και μια... ανάσα από τους «16» και το Μαρόκο παρέμεινε χωρίς βαθμό στον όμιλο με το 1,5 πόδι εκτός.

ΤΟ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ