Όταν η πολιτεύτρια του ΛΑΟΣ ξεσπούσε σε κλάματα...πριν το «ροζ» σκάνδαλο [βίντεο] - iefimerida.gr

Όταν η πολιτεύτρια του ΛΑΟΣ ξεσπούσε σε κλάματα...πριν το «ροζ» σκάνδαλο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν μπορώ να ανέχομαι να προβάλλεται η πυρπόληση και η καταστροφή της Σμύρνης σαν "συνωστισμός"». Η ομιλία σταμάτησε. Τα δάκρυα της Μελίνας Τσιλιμίγκρα κύλησαν στα μάγουλα της.

Η ομιλία διακόπηκε εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων. Όλα αυτά στην προηγούμενη εθνική επέτειο πριν αποχωρήσει από τον ΛΑΟΣ.

Σε μια χειμαρρώδη ομιλία της αστο Ναύπλιο η ξανθιά καλλονή του ΛΑΟΣ τα «έβαλε» με όλους. Με τις επεκτατικές διαθέσεις των Σκοπιανών. Με την μουσουλμανική μειονότητα «που βάζει τις βάσεις για Αττίλα Νο». Για το σχέδιο Ανάν «που θα προκαλέσει την διχοτόμηση της Κύπρου.Με τον Κώστα Σημίτη για τα Ίμια λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά: «Στη Βόρειο Ήπειρο το 1940 δεν φυσούσε κ.Πάγκαλε;»

Όταν όμως έφτασε στο σημείο για να μιλήσει για την καταστροφή της Σμύρνης δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στο κοινό που την διέκοψε με ενθουσιώδη χειροκροτήματα.

«Συγγνώμη, δεν το ήθελα. Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιοι προβάλλουν με αυτό τον τρόπο τη χώρα μας» είπε η ξανθιά πολιτεύτρια.(Στο 12.40 του βίντεο)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ