Προφυλακιστέοι δύο συλληφθέντες από τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ - iefimerida.gr

Προφυλακιστέοι δύο συλληφθέντες από τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακιστέους έκρινε ο εισαγγελέας τους δύο από τους τρεις κατηγορουμένους, για κακουργηματικές πράξεις στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Οι κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ένας ανήλικος, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της κατοχής εκρηκτικών υλών, της διατάραξης κοινής ειρήνης και της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου για δράστες με καλυμμένα πρόσωπα.

Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέους τους δύο μετά την ολοκλήρωση των απολογιών, ενώ ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και υποχρέωσης εμφάνισης μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Νωρίτερα αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο η δίκη άλλων 17 συλληφθέντων στο ΟΑΚΑ, οι οποίοι κατηγορούνται για διατάραξη κοινή ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραβάσεις του νόμου περί εξωσχολικού αθλητικού. Η δίκη προσδιορίστηκε για τις 29 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ