Νίκησε τον καρκίνο και επέστρεψε στα γήπεδα του τένις - iefimerida.gr

Νίκησε τον καρκίνο και επέστρεψε στα γήπεδα του τένις

Αλίσα Κλεϊμπάνοβα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αλίσα Κλεϊμπάνοβα νίκησε στον πρώτο παιχνίδι που αγωνίστηκε μετά τον περασμένο Μάιο, όταν διαγνώστηκε πως πάσχει από λέμφωμα χότζκιν. Η Ρωσίδα τενίστρια επικράτησε με 2-1( 2-6, 6-3, 6-2) σετ της Γιοχάνα Λάρσον από τη Σουηδία και προκρίθηκε στο 2ο γύρο του Sony Ericsson Open, που διεξάγεται στο Μαϊάμι.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που κέρδισα το παιχνίδι, αλλά ευχαριστήθηκα περισσότερο που αγωνίστηκα. Δεν θα με πείραζε καθόλου αν θα έχανα. Μόνο ότι ένιωσα ξανά όλα αυτά τα συναισθήματα ήταν υπέροχο και ήταν αυτό που μου έλειψε περισσότερο από το τένις», τόνισε αρχικώς η Ρωσίδα τενίστρια.

Η Κλεϊμπάνοβα εξήγησε στη συνέχεια πως την περσινή σεζόν αισθανόταν συνέχεια κουρασμένη και μετά την ήττα της τον περασμένο Μάιο από την Σάχαρ Πιρ σε τουρνουά της Ρώμης αποφάσισε να κάνει εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως πάσχει από καρκίνο. «Όταν κάνεις επαγγελματικό αθλητισμό, υπάρχει πόνος. Είσαι κουρασμένος κάθε ημέρα. Δεν περίμενα να μάθω κάτι τέτοιο, αλλά από την άλλη πλευρά ήξερα πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ήθελα να μάθω. Μόλις το έμαθα, ήξερα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο και ότι έπρεπε να δώσω μια σκληρή μάχη για μεγάλο διάστημα, οπότε έπρεπε να είμαι συνέχεια συγκεντρωμένη», είπε η Κλεϊμπάνοβα για την περιπέτεια της υγείας της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ