Κόντρα στη Βουλή και για τη διαδικασία -Χατζηδάκης: Εμμεση λογοκρισία - iefimerida.gr

Κόντρα στη Βουλή και για τη διαδικασία -Χατζηδάκης: Εμμεση λογοκρισία

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή, στη συζήτηση για τη διαδικασία με την οποία θα ολοκληρωθεί η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας που έχει καταθέσει η Νέα Δημοκρατία.

Ο Νίκος Βούτσης πρότεινε να μειωθεί στα 5 λεπτά ο χρόνος ομιλίας των βουλευτών, ενώ ανακοίνωσε ότι η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 18:30.

Ο Κωστής Χατζηδάκης διαφώνησε, τονίζοντας ότι δεν αντιλαμβάνεται γιατί να μην μιλήσουν όλοι οι βουλευτές και να ολοκληρωθεί στις 21:00 η διαδικασία. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για έμμεση λογοκρισία. Με την πρόταση του κ. Βούτση διαφώνησε και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Τελικά, ο πρόεδρος της Βουλής ξεκαθάρισε ότι θα μιλήσουν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ που επιθυμούν να τοποθετηθούν. Η «μάχη» στη Βουλή θα κορυφωθεί νωρίς το απόγευμα, με τις ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά, νωρίτερα το μεσημέρι.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με την ψηφοφορία που θα γίνει ονομαστικά, με τον παραδοσιακό τρόπο, και όχι ηλεκτρονικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ