Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια στο ντέρμπι - iefimerida.gr

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια στο ντέρμπι

Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Υπενθυμίζουμε πως οι «πράσινοι», λόγω της διακοπής του αγώνα, απειλούνται βάση του ΚΑΠ με μηδενισμό από τον αγώνα, αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και δύο βαθμών από αυτό της επόμενης χρονιάς, αλλά και με αποκλεισμό της έδρας τους και χρηματικό πρόστιμο.

«Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, διότι, στην Αθήνα στις 18-3-2012, κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα στο Στάδιο Ο.Α.Κ.Α., για το Πρωτάθλημα της Super League μεταξύ αυτής (γηπεδούχου ομάδας) και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, οπαδοί της δημιούργησαν ευρείας κλίμακας («εκτεταμένα») επεισόδια, πριν την έναρξη, κατά την εξέλιξη και μετά την οριστική διακοπή του αγώνα (82o λεπτό), από τα οποία προξενήθηκαν σοβαρές σωματικές βλάβες σε πρόσωπα και εκτεταμένες καταστροφές ξένης περιουσίας», αναφέρει η κλήση σε απολογία της «πράσινης» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ