Μουντιάλ 2018 -Νεϊμάρ: «Να πάρουμε εκδίκηση» - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018 -Νεϊμάρ: «Να πάρουμε εκδίκηση»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εφιάλτης του Μουντιάλ του 2014 ακόμα ταλαιπωρεί όλους τους φίλους της Εθνικής Βραζιλίας.

Η "σελεσάο" είχε ηττηθεί με 7-1 από την Γερμανία στην πιο βαριά ήττα στα χρονικά της Εθνικής, ωστόσο, ο Νεϊμάρ εκτιμά ότι η έκβαση του ματς θα ήταν τελείως διαφορετική αν είχε αγωνιστεί ο ίδιος.

«Σίγουρα θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω σ' αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι αν αγωνιζόμουν το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Είμαι πραγματικά σίγουρος, αλλά η μοίρα είχε πάρει την απόφασή της» ανέφερε ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν στην ιστοσελίδα spox.com.

Να θυμίσουμε ότι ο Νεϊμάρ έχασε τον ημιτελικό, καθώς είχε τραυματιστεί στην πλάτη στον αγώνα με την Κολομβία. Ο 26χρονος ελπίζει ότι η "σελεσάο" θα έχει την ευκαιρία να πάρει το αίμα της πίσω στα γήπεδα της Ρωσίας:

«Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε εκδίκηση», είπε χαρακτηριστικά. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αναφέρθηκε και στο ποσό ρεκόρ που δαπάνησε η Παρί Σεν Ζερμέν για να τον αποκτήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Προσωπικά, θα είχα πληρώσει λιγότερο για τον εαυτό μου!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βραζιλία Μουντιάλ 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ