Ανακοινώνεται σήμερα το όνομα του νέου υπουργού Οικονομικών - iefimerida.gr

Ανακοινώνεται σήμερα το όνομα του νέου υπουργού Οικονομικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από ώρα σε ώρα αναμένεται η ανακοίνωση του ονόματος του διαδόχου του Ευάγγελου Βενιζέλου στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ το μεσημέρι αναμένεται η ορκωμοσία του ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.

Συγκεκριμένα, στις 14.45 έχει προγραμματιστεί η ορκωμοσία του νέου υπουργού Οικονομικών ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας.

To πρόσωπο που θα αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών θα πρέπει να έχει πλήρη γνώση της μέχρι σήμερα πορείας και να παραστεί και σε συναντήσεις του Eurogroup μέχρι τις εκλογές.

Μάλιστα, πηγές προσκείμενες στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, διατύπωσαν την άποψη πως η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή θα ήταν υπουργός Οικονομικών να αναλάβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Έως το βράδυ της Τρίτης δεν είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο αναβάθμισης του αναπληρωτή υπουργού Φίλιππου Σαχινίδη, ενώ πιθανή θεωρείται και η μετακίνηση του υπουργού Εσωτερικών Τάσου Γιαννίτση, στο υπουργείο Οικονομικών.

Ως υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να τοποθετηθεί ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Γεώργιος Καλαμίδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ