Η μάχη του Κυπέλλου - iefimerida.gr

Η μάχη του Κυπέλλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγα λεπτά έμειναν για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΚ και οι προπονητές των δυο ομάδων παραχώρησαν χθες συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ και υποσχέθηκαν στον κόσμο ότι θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν τρόπαιο.

Πρώτος το λόγο πήρε ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανος που μπορώ να διεκδικήσω το κύπελλο Ελλάδας. Για άλλη μια φορά να πω συγχαρητήρια στο ρόστερ της ομάδας, ακόμα και τους παίκτες που δεν είναι τώρα στην ΑΕΚ αλλά πήραν μέρος στα πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης. Είμαι ικανοποιημένος και περήφανος γιατί ο δρόμος ήταν πολύ δύσκολος».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης δεν έκρυψε τη χαρά του για την παρουσία της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου και επεσήμανε το σεβασμό που τρέφει προς του αντιπάλους: «Είμαστε χαρούμενοι με την παρουσία μας στον τελικό. Ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, σεβόμαστε τον αντίπαλό μας που είναι μια μεγάλη ομάδα όμως οι ποδοσφαιριστές μου ξέρουν τι μπορούν να κάνουν και θα διεκδικήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε. Μπορώ να πω ότι θα ξεπεράσουμε και τα όρια μας, ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να δείξουμε σε ένα ακόμα παιχνίδι τη φιλοσοφία μας και να δείξουμε την ποιότητά μας για να γείρουμε την πλάστιγγα υπέρ μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ