Αίθριος ο καιρός την Τετάρτη - iefimerida.gr

Αίθριος ο καιρός την Τετάρτη

καιρός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη, με τις απογευματινές ώρες να κάνουν την εμφάνισή τους, τοπικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία ωστόσο να παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα συννεφιάσει στα ορεινά κυρίως της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπου και θα βρέξει. . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στη Ήπειρο στα ορεινά θα βρέξει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας όπου και θα βρέξει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 22 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Ο Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου και στη νότια Κρήτη έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ