Οι διατροφικές συνήθειες της foodie κοινότητας γίνονται τρεντ με την πρώτη... μπουκιά.
Το Instagram μας δείχνει τι τρώνε οι ενημερωμένοι λάτρεις του φαγητού, οι οποίοι το αγαπούν και αναδεικνύουν όχι μόνο τοπικές κουζίνες αλλά και ιδέες που αποθεώνουν και την υγιεινή διατροφή.
Ενα από αυτά που βλέπουμε πολύ στο Instagram είναι τα poke bowls που έρχονται από τη Χαβάη.
Τα μπολ αυτά, που είναι μια πανδαισία χρωμάτων, περιέχουν ψάρι ή θαλασσινά, με λαχανικά.
Κομματάκια, συνήθως τόνου αλλά και σολομού, μαριναρισμένα, τα οποία συνοδεύονται από τοματίνια, φρέσκο κρεμμυδάκι, αβοκάντο, σησαμέλαιο ή σως σόγιας.
«Είναι η νέα γενιά σούσι», λέει η σεφ Ντακότα Βάις και προσθέτει χαρακτηριστικά: «Απλά είναι πιο εύκολο να το φας».
Φυσικά, οι παραλλαγές είναι πολλές με τον καθένα να προσθέτει στο μπολ του ό,τι του αρέσει και επιθυμεί, όπως ρύζι, καρότο και παντζάρια.
Φωτογραφίες: Instagram