Σκοπιανά ΜΜΕ: Σήμερα ο Ζάεφ θα πάρει τηλέφωνο τον Τσίπρα - iefimerida.gr

Σκοπιανά ΜΜΕ: Σήμερα ο Ζάεφ θα πάρει τηλέφωνο τον Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα σκοπιανά ΜΜΕ δίνει τη δική τους εκδοχή στο σίριαλ με το τηλεφώνημα Τσίπρα-Ζάεφ, καθώς υποστηρίζουν πως αυτό θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Σύμφωνα με το σκοπιανό πρακτορείο makfax, σήμερα, με καθυστέρηση 10 ημερών, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ θα σηκώσει το ακουστικό προκειμένου να καλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου και να συνομιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα.
Το δημοσίευμα με τίτλο D-Day αναφέρεται και στην πρόοδο στις διαπραγματεύσεις που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Το επιβεβαιώνει και ο Κοτζιάς

Σήμερα θα γίνει το τηλεφώνημα του Ζόραν Ζάεφ στον Αλέξη Τσίπρα, είπε ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του iefimerida.

Ο Νίκος Κοτζιάς εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου όπου συμμετείχε σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό δεν έκανε δηλώσεις, ωστόσο απάντησε λακωνικά στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν θα γίνει σήμερα το τηλεφώνημα του Ζόραν Ζάεφ. «Θα γίνει», απάντησε. Ερωτώμενος για το αν γνωρίζει τι θα πουν, ο κ. Κοτζιάς αρκέστηκε να πει ότι αυτά θα σας τα απαντήσουν οι πρωθυπουργοί.

Ετσι ο κ. Κοτζιάς επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του iefimerida από νωρίς το πρωί, ότι το τηλεφώνημα του Ζόραν Ζάεφ στον Αλέξη Τσίπρα θα γίνει σήμερα.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του iefimerida οι δύο πρωθυπουργοί, παρά τα μπρος πίσω που έγιναν, εξακολουθούν όλες αυτές τις μέρες να διατηρούν -απευθείας- ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας και άριστες διαπροσωπικές σχέσεις. Ο στενός πυρήνας των συνεργατών του πρωθυπουργού εκτιμά ότι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και ότι παραμένουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους για λύση με σύνθετη ονομασία σε εσωτερικό και εξωτερικό (erga omnes), αφαίρεση των αλυτρωτικών βλέψεων και την αλλαγή του συντάγματος και αισιοδοξούν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Ζόραν Ζάεφ Σκοπιανό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ