Yβόννη Μπόσνιακ: Η φωτογραφία από το παρελθόν με μαγιό -Ποζάρει σαν σταρ [εικόνα] - iefimerida.gr

Yβόννη Μπόσνιακ: Η φωτογραφία από το παρελθόν με μαγιό -Ποζάρει σαν σταρ [εικόνα]

H Yβόννη Μπόσνιακ/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Υβόννη Μπόσνιακ κατέχει πλέον τη δική της θέση στη βιομηχανία της μόδας, υπογράφοντας ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα και αγαπούν την γυναίκα του σήμερα που θέλει να εκπέμπει θηλυκότητα και δυναμισμό.

Η Υβόννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία: από μητέρα Γαλλίδα και πατέρα Κροάτη. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People είχε δηλώσει ότι υπήρξε ένα ανοιχτό και χαρούμενο παιδί που διαμόρφωσε τον χαρακτήρα του στα 14 του χρόνια και «πάτησε γερά στα πόδια του». Η Υβόννη ποτέ δεν ήθελε να κάνει μακρόπνοα σχέδια. Ηθελε πάντα να ζει για το σήμερα. Οταν ήταν μικρή, ονειρεύοταν να γίνει γιατρός αλλά τελικά σπούδασε παιδαγωγός. Το μόντελινγκ ήρθε στη ζωή της στα 14 της χρόνια.

Η Υβόννη έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και δημοσίευσε μια φωτογραφία όταν πόζαρε η ίδια ως μοντέλο στο φακό, φορώντας μαγιό.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε η Υβόννη Μπόσνιακ, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ