Μιχαλολιάκος: «Θα στείλουμε αεροπορικώς τους λαθρομετανάστες σπίτια τους» - iefimerida.gr

Μιχαλολιάκος: «Θα στείλουμε αεροπορικώς τους λαθρομετανάστες σπίτια τους»

Μιχαλολιάκος: «Θα στέλνουμε τους λαθρομετανάστες αεροπορικώς σπίτια τους»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βολές κατά του Γιώργου Καρατζαφέρη εξαπέλυσε επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ ως «βαλβίδα ασφαλείας του συστήματος».

Σε συνέντευξή του ο κ.Μιχαλολιάκος υποστήριξε πως τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι «εθνικιστές, όχι ακροδεξιοί» και αναφερόμενος στη δημοσκοπική αύξηση που έχει το κόμμα του είπε «ο λαός τιμά τη συνέπειά μας. Η άρνηση στο μνημόνιο είναι θέμα εθνικής κυριαρχίας». Τόνισε μάλιστα πως «Το ποσοστό μας είναι διπλάσιο αυτού που μας δίνουν οι δημοσκοπήσεις», υπονοώντας ότι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής θα φτάσει το 5%.

Στο ερώτημα πως θα αντιμετώπιζε τη λαθρομετανάστευση, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής δήλωσε: «Το Δουβλίνο 2 δίνει στην Ελλάδα 100 εκατομμύρια ευρώ. Θα τους πηγαίναμε στην πατρίδα τους. Θα τους διώχναμε με τα χρήματα του Δουβλίνο 2, στέλνοντάς τους πίσω αεροπορικώς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ