H Μπρουκ Σιλντς ποζάρει με μαγιό στα 53 της και αποκαλύπτει μια δυσάρεστη πτυχή της ζωής της - iefimerida.gr

H Μπρουκ Σιλντς ποζάρει με μαγιό στα 53 της και αποκαλύπτει μια δυσάρεστη πτυχή της ζωής της

Η Μπρουκ Σιλντς/ Φωτογραφία: AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πίσω από λαμπερές καριέρες, δόξα και αναγνώριση κρύβονται μυστικά καλά φυλαγμένα που δεν αποκαλύφθηκαν μέσα στο χρόνο.

Το να ξεκινάς την επαγγελματική σου πορεία από πολύ τρυφερή ηλικία είναι δίκοπο μαχαίρι. Ιδίως, όταν η καριέρα σου έχει να κάνει με τον χώρο του θεάματος. Αν δεν έχεις την σωστή ψυχολογική στήριξη και δεν διαμορφώσεις μια αρμονική σχέση με τον εαυτό σου, πιθανότατα θα καταλήξεις να ζεις μια διπλή ζωή: με επιτυχία αλλά και πολλά ψεύτικα χαμόγελα. Η Mπρουκ Σιλντς που κολύμπησε από πολύ μικρή στη «Γαλάζια Λίμνη» της δόξας προχώρησε σε μια εξομολόγηση που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού της και των νεανικών της χρόνων.

Η συνέντευξή της για λογαριασμό του εβδομαδιαίου ψηφιακού περιοδικού PorterEdit συνοδεύτηκε από μια πολύ εντυπωσιακή φωτογράφιση με μαγιό. Στα 53 της χρόνια, η Μπρουκ Σιλντς είναι μια γυναίκα που έχει «χτίσει» ακλόνητες σταθερές και ο εαυτός της είναι ο καλύτερος σύμμαχός της. Φροντίζει το σώμα της και οι αναλογίες της είναι αποτέλεσμα του υγιεινού τρόπου ζωής που ακολουθεί.

Διαβάστε το «μυστικό» της Μπρουκ Σιλντς και δείτε τις φωτογραφίες της με μαγιό στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπρουκ Σίλντς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ