Τα 100 καλύτερα τηλεοπτικά spots αυτοκινήτων - iefimerida.gr

Τα 100 καλύτερα τηλεοπτικά spots αυτοκινήτων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

καναλιού στο YouTube που φιλοξενεί τα 100 καλύτερα τηλεοπτικά spots αυτοκινήτων όλων των εποχών.Ελληνική πρωτοβουλία αποτελεί η δημιουργία του πρώτου

Εμπνευστής της ιδέας αποτελεί η εταιρεία XL Advertising, «ανεβάζοντας» τα 100 καλύτερα τηλεοπτικά spots αυτοκινήτων όλων των εποχών, σύμφωνα με τα κριτήρια της εταιρείας. Όπως υποστηρίζει ο δημιουργικός διευθυντής της XL, Μιχάλης Λαγός, «Ξεκινήσαμε κάτι, στην αρχή σαν αστείο, αλλά κατόπιν με τη σοβαρότητα και τη μελέτη που αξίζει σε κάθε Top 100 που σέβεται τον εαυτό του. Προσκαλούμε όλους τους συναδέλφους που ασχολούνται με το αυτοκίνητο (και δεν είναι λίγοι!) να ρίξουν μια ματιά όποτε μπορούν. Θα βρουν στο Top 100 μας, από το διάσημο ‘‘Snowplow’’ και τον θρυλικό Iacocca μέχρι το φετινό Volkswagen ‘‘Star Wars’’. Και όσον αφορά τυχόν διαφωνίες για το ποιο είναι το καλύτερο αυτοκινητιστικό spot όλων των εποχών, όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα στο κανάλι μας»!

Για τα 100 καλύτερα τηλεοπτικά spots αυτοκινήτων στο YouTube, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να πληκτρολογήσει XLadvertisingTop100.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ