Δική τους εκπομπή ετοιμάζουν Καραβάτου – Κατσούλης - iefimerida.gr

Δική τους εκπομπή ετοιμάζουν Καραβάτου – Κατσούλης

Κατερίνα Καραβάτου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την τηλεοπτική συνεργασία που ετοιμάζει με τη σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Κρατερός Κατσούλης.

«Δουλεύουμε μια ιδέα με την Κατερίνα, όσον αφορά μια κοινή εκπομπή» δήλωσε ο 41χρονος ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε για τα τηλεοπτικά σχέδιά του, ενώ όταν η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε πως αυτή η συνεργασία θα έχει πολύ ενδιαφέρον, εκείνος πρόσθεσε: «Ναι. Γιατί ένα από τα πολύ σπουδαία χαρακτηριστικά της σχέσης μας είναι ότι κάνουμε πολύ καλή παρέα και γελάμε πολύ μαζί. Ξέρουμε και οι δύο -η Κατερίνα περισσότερο- ποια είναι τα απαραίτητα συστατικά για να γίνει μια τέτοια συνεργασία. Γιατί άλλο η παρέα και άλλο να κάνεις μια δουλειά με τον άλλο. Αλλά νομίζω θα έχει πολύ ενδιαφέρον».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν έχουν ήδη στο μυαλό τους το κόνσεπτ της εκπομπής, απάντησε: «Αυτό φτιάχνουμε τώρα. Είμαστε στο στήσιμο... Ποια πράγματα, με ποιον τρόπο κλπ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ