Δημοσιογράφοι στη Βουλή καπνίζουν παρά την απαγόρευση -Σβήνουν τσιγάρα στα παράθυρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Δημοσιογράφοι στη Βουλή καπνίζουν παρά την απαγόρευση -Σβήνουν τσιγάρα στα παράθυρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Βουλή να έχει ψηφίσει τον αντικαπνιστικό νόμο, μπορεί ο πρόεδρος της Βουλής να κάνει ο,τι το δυνατόν προκειμένου ο νόμος αυτός να ισχύσει και στο κοινοβούλιο, όμως ορισμένοι δημοσιογράφοι που εξακολουθούν να καπνίζουν στους χώρους του κοινοβουλίου λειτουργούν με συμπεριφορά δεκαετίας του ‘60.

Και όχι μόνο καπνίζουν σε χώρους όπου απαγορεύεται το κάπνισμα αλλά σβήνουν τα τσιγάρα στα παράθυρα της Βουλής. Η φωτογραφία είναι σημερινή και χαρακτηριστική. Το παράθυρο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών και παρά το γεγονός ότι οι καθαρίστριες του κοινοβουλίου έχουν αναρτήσει ένα σημείωμα με το μήνυμα μην σβήνετε τα τσιγάρα σας εδώ, οι θεριακλήδες δημοσιογράφοι ελάχιστα ενδιαφέρονται.

Η εικόνα αυτή έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις από άλλους κοινοβουλευτικούς συντάκτες οι οποίοι δεν καπνίζουν και ντρέπονται με το θέαμα που «προσφέρει» ο συγκεκριμένος χώρος στη Βουλή γι’ αυτό και έχουν ανεβάσει τη φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα.

Δημοσιογράφοι στη Βουλή καπνίζουν παρά την απαγόρευση -Σβήνουν τσιγάρα στα παράθυρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Δημοσιογράφοι στη Βουλή καπνίζουν παρά την απαγόρευση -Σβήνουν τσιγάρα στα παράθυρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Δημοσιογράφοι στη Βουλή καπνίζουν παρά την απαγόρευση -Σβήνουν τσιγάρα στα παράθυρα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βουλή κάπνισμα τσιγάρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ