Τo κοινό που έχουν οι βασίλισσες Μάξιμα και Λετίθια – Και των δύο οι αδελφές αυτοκτόνησαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Τo κοινό που έχουν οι βασίλισσες Μάξιμα και Λετίθια – Και των δύο οι αδελφές αυτοκτόνησαν [εικόνες]

Οι βασίλισσες Λετίθια και Μάξιμα. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας «είναι σοκαρισμένη και συντετριμμένη» από την είδηση της αυτοκτονίας της μικρής αδερφής της Ίνες Ζορεγκιέτα, ανέφερε το ολλανδικό βασιλικό παλάτι.

Κι ενώ η βασίλισσα είναι φυσικά σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μπορεί να βρει παρηγοριά στην φίλη της, βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, που είχε ζήσει την ίδια οικογενειακή τραγωδία πριν από 11 χρόνια όταν αυτοκτόνησε η αδερφή της Έρικα Ορτίζ.

Τo κοινό που έχουν οι βασίλισσες Μάξιμα και Λετίθια – Και των δύο οι αδελφές αυτοκτόνησαν [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η βασίλισσα Λετίθια, συντετριμμένη στην κηδεία της αδερφής της. Φωτογραφία: AP

Την εποχή εκείνη, η Λετίθια, η οποία ήταν 6 μηνών έγκυος στη δεύτερη κόρη της, είχε «διαλυθεί» από την είδηση πως η μικρότερη αδερφή της είχε πεθάνει στην ηλικία των 31 ετών. Ήταν εμφανώς συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια στην κηδεία της Έρικας, αλλά εξέφρασε την αγάπη της προς το ισπανικό κοινό για την υποστήριξή του. «Σας ευχαριστώ όλους για την συμπάθεια που δείξατε μετά το θάνατο της μικρής μου αδερφής» είχε δηλώσει η Λετίθια τον Φεβρουάριο του 2007.

Τo κοινό που έχουν οι βασίλισσες Μάξιμα και Λετίθια – Και των δύο οι αδελφές αυτοκτόνησαν [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Έρικα εργαζόταν ως σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων για μια εταιρεία τηλεοπτικής παραγωγής. Είχε χωρίσει πρόσφατα με τον σύντροφό της, τον γλύπτη, Αντόνιο Βίγκο, με τον οποίο είχε μία κόρη, την 6χρονη Κάρλα.

Σήμερα, η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα νέα πως η αδερφή της, η οποία ήταν μόλις 33 ετών, αυτοκτόνησε. Όπως αναμενόταν, δεν θα ακολουθήσει τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις γι’ αυτή την εβδομάδα και αναμένεται να πετάξει για το Μπουένος Άιρες για να είναι μαζί με την οικογένειά της και να παραβρεθεί στην κηδεία της αδερφής της.

Στιγμιότυπο από την βάφτιση της μικρότερης κόρης της βασίλισσας Μάξιμα. Η αδερη της Ίνες, εικονίζεται με τον κόκκινο μπερέ
Τo κοινό που έχουν οι βασίλισσες Μάξιμα και Λετίθια – Και των δύο οι αδελφές αυτοκτόνησαν [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ