Εξωδικαστικά θα λύσουν τις διαφορές τους Παπαρίζου – Μαυρίδης - iefimerida.gr

Εξωδικαστικά θα λύσουν τις διαφορές τους Παπαρίζου – Μαυρίδης

Έλενα Παπαρίζου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τα εξώδικα που αντάλλαξαν την περασμένη εβδομάδα, η Έλενα Παπαρίζου και ο πρώην σύντροφός της Τόνι Μαυρίδης, αποφάσισαν να χαμηλώσουν τους τόνους και να λύσουν τις οικονομικές τους διαφορές εκτός δικαστηρίων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη», ο δικηγόρος του Τόνι Μαυρίδη αναμένεται να ζητήσει συνάντηση από τον δικηγόρο της 30χρονης τραγουδίστριας, Νίκο Ανδρικόπουλο, σήμερα, προκειμένου οι δυο πλευρές να τα βρουν εκτός δικαστηρίων.

H μεταξύ τους διαφωνία αφορά στο σπίτι που είχαν αγοράσει στη Γλυφάδα, όταν οι δυο τους ήταν ακόμα ζευγάρι. Εκείνος της είχε στείλει πρώτος εξώδικο κατηγορώντας την πως δεν πληρώνει τη δόση που της αναλογεί για την εξόφληση του δανείου που έχουν πάρει μαζί, ενώ η Έλενα Παπαρίζου με τη σειρά της απάντησε επίσης με εξώδικο, υποστηρίζοντας πως δεν είναι διατεθειμένη να πληρώνει ένα σπίτι στο οποίο δεν μένει πια και για το οποίο εκείνη στο παρελθόν είχε επωμιστεί όλα τα έξοδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ