ΣΥΡΙΖΑ: Ενόχληση βουλευτών μετά τη δεύτερη άρνηση για σύγκληση της ΚΟ - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ενόχληση βουλευτών μετά τη δεύτερη άρνηση για σύγκληση της ΚΟ

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε άτυπο «πινγκ πονγκ» μεταξύ βουλευτών και επιτελικής ομάδας εξελίσσεται το ζήτημα της συνεδρίασης της Κ.Ο. που έχουν ζητήσει βουλευτές αλλά την απορρίπτει το Μαξίμου.

Κυβερνητικοί βουλευτές δηλώνουν σφόδρα ενοχλημένοι από την τροπή που έχει λάβει το ζήτημα και εξηγούν σε συνομιλητές τους ότι η σύγκληση της Κ.Ο. που ζητήθηκε με 36 υπογραφές, είναι αυτονόητη διαδικασία ενόψει κρίσιμων επιλογών στις οποίες καλείται να προχωρήσει η κυβέρνηση.

Υποστηρίζουν ότι στη σημερινή συνεδρίαση του προεδρείου της Κ.Ο. όλα τα παριστάμενα στελέχη τοποθετήθηκαν υπέρ της σύγκλησης και το μόνο που έμενε ανοιχτό ήταν ο χρόνος που θα καθοριζόταν μετά από συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι βουλευτές υποστηρίζουν ότι στη συνάντηση με τους υπουργούς ο κ. Τσακαλώτος δεν έδωσε απαντήσεις για όλα τα θέματα και από τη φύση της η ενημέρωση των υπουργών δε μπορεί να υποκαταστήσει τον πολιτικό διάλογο με τον πρωθυπουργό.

Στη συνεδρίαση του οργάνου συμμετείχαν οι Α. Θεοπεφτάτου, Φ. Βάκη, Ν. Ξυδάκης, Τ. Χριστοδουλοπούλου, Χ. Μαντάς, Χρ. Παπαδόπουλος, και Κ. Ζαχαριάδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ