Survivor 2: Απίστευτη ένταση και νεύρα -Η κίνηση του Αγόρου και ο «χουλιγκανισμός» της Δαλάκα [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Απίστευτη ένταση και νεύρα -Η κίνηση του Αγόρου και ο «χουλιγκανισμός» της Δαλάκα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κοινό έπαθλο από τη νίκη έναντι στην Κολοβία δεν φαίνεται να λείανε τις διαφορές Μαχητών και Διασήμων στο Survivor 2.

Οπως φαίνεται από το τρέιλερ, στον αποψινό αγώνα για την ασυλία μεταξύ Μαχητών και Διασήμων του Survivor 2, επικρατεί τεράστια ένταση.

Αφορμή κάποια κίνηση που φαίνεται να έκανε ο Νικόλας Αγόρου, αλλά και ο Ηλίας Γκότσης στους παίκτες των Διασήμων. Συγκεκριμένα, από το τρέιλερ φαίνεται ότι οι δυο παίκτες των Μαχητών τραβάνε προς τα πίσω τον Μιχάλη Μουρούτσο και τον Γιάννη Τσίλη, οι οποίοι στέκονται στη γραμμή του τερματισμού και φωνάζουν, ενθαρρύνοντας την Βιργινία που εκείνη τη στιγμή ολοκληρώνει την προσπάθειά της στους στόχους. Ακολούθως διακρίνεται η Κατερίνα Δαλάκα, με απίστευτη ένταση να αρπάζει και να τραβά προς τα πίσω την συμπαίκτριά της Μελίνα.

«Είναι χουλιγκανισμός αυτό το πράγμα», λέει η Κατερίνα Δαλάκα στον Σάκη Τανιμανίδη, με την Εύη Σαλταφερίδου να αντιδρά. Μάλιστα φαίνεται να επικρατεί μεγάλη ένταση και πολλά νεύρα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor 2 Κατερίνα Δαλάκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ