Κυνηγούν τους αλλοδαπούς ζητώντας εκδίκηση για το φρικτό έγκλημα - iefimerida.gr

Κυνηγούν τους αλλοδαπούς ζητώντας εκδίκηση για το φρικτό έγκλημα

Κυνηγούν τους αλλοδαπούς ζητώντας εκδίκηση για το φρικτό έγκλημα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νόμο στα χέρια τους αποφάσισαν να πάρουν οι κάτοικοι στην Επισκοπή Ηρακλείου στην Κρήτη μετά από την άγρια δολοφονία και μιας 85χρονης από αδίστακτους ληστές.

Οι ντόπιοι υποστηρίζουν πως πίσω από τη δολοφονία κρύβονται αλλοδαποί και χθες ξεκίνησαν έναν ανελέητο ανθρωποκυνηγητό. Μάλιστα κάποιοι από τους αλλοδαπούς αναγκάστηκαν να κρυφτούν σε στάβλο. Υπενθυμίζεται πως οι δράστες είχαν φιμώσει την άτυχη γυναίκα και την άφησαν αβοήθητη να ξεψυχήσει.

Σύμφωνα με το cretalive.gr η κατάσταση είναι έκρυθμη μάλιστα προχθές το βράδυ οι αστυνομικές δυνάμεις απέτρεψαν στο παρά πέντε ομάδα νεαρών, οι οποίοι κρατώντας κοντάρια, σχεδίαζαν να εισβάλλουν στα σπίτια αλλοδαπών στο χωριό προκειμένου να τους ξυλοκοπήσουν ως αντίποινα για την δολοφονία της ηλικιωμένης.

Οι αστυνομικοί με την συνδρομή κάποιων ψυχραιμότερων ντόπιων κατάφεραν να τους μεταπείσουν, όμως υπηρεσιακά οχήματα περιπολούσαν στην περιοχή καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας υπό το φόβο επεισοδίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ