Ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέπτεται τις πληγείσες από τις καταιγίδες περιοχές - iefimerida.gr

Ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέπτεται τις πληγείσες από τις καταιγίδες περιοχές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα επισκέπτεται σήμερα τις περιοχές που επλήγησαν από τις φονικές καταιγίδες και τους ανεμοστρόβιλους, που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 305 ανθρώπους στις νοτιοανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ.

Ο Ομπάμα πρόκειται να επισκεφθεί την πόλη Τασκαλούζα στην Αλαμπάμα, την πολιτεία που χτυπήθηκε περισσότερο από τις φυσικές καταστροφές και βρήκαν το θάνατο τουλάχιστον 204 άνθρωποι.

«Οι ανθρώπινες απώλειες είναι πολύ μεγάλες, κυρίως στην Αλαμπάμα, όπως και το μέγεθος της καταστροφής», δήλωσε χθες ο Ομπάμα από το Λευκό Οίκο και δεσμεύτηκε ότι η απαραίτητη ομοσπονδιακή βοήθεια θα δοθεί άμεσα στις πολιτείες που επλήγησαν από τις χειρότερες καταιγίδες που γνωρίζουν οι ΗΠΑ τις τελευταίες δεκαετίες. Ενώ πρόσθεσε «Θέλω να ξέρουν όλοι οι Αμερικανοί που επηρεάστηκαν από αυτήν την καταστροφή ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει να την ξεπεράσετε και θα είναι δίπλα σας καθώς ανοικοδομείτε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ