Βόζεμπεργκ και Γκιουλέκας ένα βήμα πριν την επιστροφή στη Νέα Δημοκρατία - iefimerida.gr

Βόζεμπεργκ και Γκιουλέκας ένα βήμα πριν την επιστροφή στη Νέα Δημοκρατία

Βόζεμπεργκ και Γκιουλέκας ένα βήμα πριν την επιστροφή στην Νέα Δημοκρατία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πληροφορίες ότι επίκειται η επιστροφή στην ΝΔ και άλλων βουλευτών από εκείνους που διαγράφηκαν γιατί δεν ψήφισαν την δανειακή σύμβαση ενώ στην συνέχεια αρνήθηκαν να δώσουν θετική ψήφο και στους εφαρμοστικούς νόμους, κυκλοφορούν από χθες σε πολιτικοδημοσιογραφικά γραφεία.

Το πρώτο όνομα από αυτά που ακούγονται έντονα είναι της Ελίζας Βοζεμπεργκ η οποία στο πολιτικό της γραφείο έχει δημιουργήσει τηλεφωνικό κέντρο και καλεί τους πολιτικούς της φίλους να ψηφίσουν την Νεα Δημοκρατία.

Όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, ο άλλος διαγραμμένος που κάνει ανάλογη κίνηση δεχόμενος στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη ψηφοφόρους τους οποίους προτρέπει να ψηφίσουν ΝΔ είναι ο Κώστας Γκιουλέκας.

Η ψυχολογική απόσταση που έχουν διανύσει κάποιοι από τους διαγραφέντες το τελευταίο εικοσαήμερο από την πίκρα και την απογοήτευση στην αγωνιστική διάθεση, τους φέρνει εκ των πραγμάτων σε άλλη θέση από αυτή στην οποία βρέθηκαν όταν καταψήφισαν το Μνημόνιο-2. Εννοείται -γράφει η εφημερίδα- ότι έχει αλλάξει και ο τρόπος που τους αντιμετωπίζει η Συγγρού.

Το βέβαιο είναι πως οι επιστροφές αυτές και όσες άλλες ενδεχομένως υπάρξουν, όπως του Γιώργου Βλάχου, θα προκαλέσουν μεγάλες αντιδράσεις από τους βουλευτές οι οποίοι υπερψήφισαν το Μνημόνιο-2 και συνάντησαν την αντίδραση της οργανωμένης βάσης του κόμματος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ