Κόντρα Αδωνι-ΣΥΡΙΖΑ: Τον κατηγορούν για σεξιστικό retweet σε βάρος της Δούρου - iefimerida.gr

Κόντρα Αδωνι-ΣΥΡΙΖΑ: Τον κατηγορούν για σεξιστικό retweet σε βάρος της Δούρου

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον αντιπρόεδρο της ΝΔ εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον Αδωνι Γεωργιάδη ότι έκανε retweet ανάρτηση με σεξιστικό περιεχόμενο εναντίον της Ρένας Δούρου.

«Αυτό το επίπεδο πολιτικού διαλόγου και οι σεξιστικοί χαρακτηρισμοί απέναντι σε γυναίκες πολιτικούς πρέπει να καταδικαστούν από όλα τα πολιτικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένης της ΝΔ», επισημαίνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το τμήμα φεμινιστικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή δημοσιεύματα για την λειτουργία του Πεδίου του Άρεως, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης προέβη σε μια άθλια αναπαραγωγή σεξιστικής ανάρτησης στο twitter εναντίον της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου.

Αυτό το επίπεδο πολιτικού διαλόγου και οι σεξιστικοί χαρακτηρισμοί απέναντι σε γυναίκες πολιτικούς πρέπει να καταδικαστούν από όλα τα πολιτικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένης της ΝΔ.

Ο σεξισμός και η αναπαραγωγή στερεοτύπων στην πολιτική ζωή προσβάλλουν όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, γυναίκες και άντρες».

Κόντρα Αδωνι-ΣΥΡΙΖΑ: Τον κατηγορούν για σεξιστικό retweet σε βάρος της Δούρου | iefimerida.gr 0

Η ανάρτηση που έκανε retweet ο κ. Γεωργιάδης

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απάντησε μέσω Twitter στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τα στελέχη του για υποκρισία.

Πρέπει να είναι οι μεγαλύτεροι υποκριτές του κόσμου. Τους πείραξε και καλά το rt μου μίας κυρίας κατά της κας Δούρου, αλλά τους διέφυγε ο οχετός του Καμμένου την περασμένη εβδομάδα...όταν έχετε αρχές κύριοι τις έχετε πάντα όταν καταπίνετε όμως τέτοια δεν πείθετε κανέναν https://t.co/S41xPW1KqB

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άδωνις Γεωργιάδης ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ