Ερογλου: Μετά την 1η Ιουλίου είναι ανώφελο να συνεχίσουμε διαπραγματεύσεις - iefimerida.gr

Ερογλου: Μετά την 1η Ιουλίου είναι ανώφελο να συνεχίσουμε διαπραγματεύσεις

τουρκοκύπριοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για αδιαλλαξία κατηγόρησε την ελληνοκυπριακή πλευρά, ο ηγέτης του ψευδοκράτους, Ντερβίς Ερογλου, τονίζοντας πως «Θα ήταν ανώφελο να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό μετά την 1η Ιουλίου».

Ο κ. Έρογλου ανέφερε ότι την Τρίτη θα συναντηθούν οι σύμβουλοί του με τους συμβούλους τού Δημήτρη Χριστόφια για να εξετάσουν εάν μπορούν να ετοιμάσουν κοινό έγγραφο για το περιουσιακό.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης εξέφρασε ικανοποίηση από την επίσκεψή του στην Άγκυρα και επισήμανε πως η Τουρκία συμφωνεί ότι δεν θα αποδώσουν οι όποιες συνομιλίες μετά την 1ην Ιουλίου και έτσι θα πρέπει να εξευρεθεί λύση πριν από την ημερομηνία αυτή.

Υποστήριξε, επίσης, ότι «αποτελεί όνειρο» το να αναμένει κανείς από τον Πρόεδρο Χριστόφια, ο οποίος μάλλον θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του προσεχούς Φεβρουαρίου, «να γίνει ευέλικτος» στις διαπραγματεύσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ