Εκτός λειτουργίας για δύο ημέρες το ΤΑΧΙS λόγω αναβάθμισης - iefimerida.gr

Εκτός λειτουργίας για δύο ημέρες το ΤΑΧΙS λόγω αναβάθμισης

Εκτός λειτουργίας για δύο ημέρες το ΤΑΧΙS λόγω αναβάθμισης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διακόπτεται η λειτουργία του TAXIS, από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, για δύο ημέρες, προκειμένου να ολοκληρωθούν διαδικασίες αναβάθμισης των συστημάτων.

Πιο συγκεκριμένα η διακοπή θα διαρκέσει από 23/03/2012 και ώρα 15:30 έως 25/03/2012 και ώρα 17:00. Σε ανακοίνωση της η ΓΓΠΣ, αναφέρεται ότι η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, στην προσπάθεια αναβάθμισης της επιχειρησιακής ικανότητας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που προσφέρει, αντικαθιστά το σύνολο των κεντρικών υποδομών της με νέα σύγχρονα συστήματα, στα πλαίσια του έργου «Data Center» που υλοποιεί. Η εγκατάσταση των νέων υποδομών θα διαρκέσει περίπου τέσσερις μήνες και η μετάπτωση της υφιστάμενης επιχειρησιακής λειτουργίας θα γίνει σταδιακά.

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, αναφέρε στην ίδια ανακοίνωση ότι θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι διαδικασίες αναβάθμισης να μην επηρεάζουν τη λειτουργία των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της. Αυτό ίσως δεν θα είναι εφικτό σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, όταν θα υπάρχει προγραμματισμένη διακοπή λειτουργίας, θα λαμβάνεται μέριμνα ώστε αυτή να μη γίνεται σε ώρες αιχμής και να υπάρχει έγκαιρη ειδοποίηση.

Με νεώτερες ανακοινώσεις οι φορολογούμενοι θα ενημερωθούν εγκαίρως για τις επικείμενες ημέρες και ώρες διακοπών των ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ