Ν.Κακλαμάνης: Το Σκοπιανό μπορεί να φέρει πρόταση μομφής και εκλογές - iefimerida.gr

Ν.Κακλαμάνης: Το Σκοπιανό μπορεί να φέρει πρόταση μομφής και εκλογές

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ενδεχόμενο πρότασης μομφής, σε περίπτωση συμφωνίας για το Σκοπιανό την οποία δεν θα ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ, εξετάζει η ΝΔ, κάτι το οποίο γνωστοποίησε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης μιλώντας στο «Ραδιόφωνο 24/7» εκτίμησε ότι οι εξελίξεις στο Σκοπιανό μπορεί να φέρουν επίσπευση των εκλογών και υποστήριξε ότι στόχος της ΝΔ είναι να έχει αυτοδυναμία.

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα απευθύνει πρόσκληση, όχι παράκληση, για συνεργασία σε όμορους χώρους για συγκεκριμένα θέματα όπως η αλλαγή εκλογικού νόμου ή η συνταγματική αναθεώρηση» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

«Αν θέλει η κα Γεννηματά έχει καλώς, αν όχι, ας πάμε σε εκλογές με απλή αναλογική. Προσκαλούμε και δεν παρακαλούμε» πρόσθεσε παραπέμποντας στην κατάσταση αστάθειας σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ