Survivor: Η στιγμή που Τούρκος Μαχητής μαθαίνει ότι θα γίνει πατέρας [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Η στιγμή που Τούρκος Μαχητής μαθαίνει ότι θα γίνει πατέρας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πραγματικά συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε στο τουρκικό Survivor.

Το έπαθλο για τις δυο ομάδες ήταν να επιστρέψουν στην Τουρκία για λίγες ώρες, για να δουν τους δικούς τους ανθρώπους.

Η ομάδα των Μαχητών κέρδισε και έτσι ταξίδεψαν στην Τουρκία. Όλοι οι παίκτες έπεσαν στην αγκαλιά των δικών τους ανθρώπων και εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές. Για έναν Μαχητή, όμως, η επίστροφή του στην Τουρκία για λίγες ώρες του επιφύλασσε μια τεράστια έκπληξη.

Συνάντησε την γυναίκα του στο δωμάτιο ξενοδοχείου και εκείνη του έδωσε ένα κουτί. Ανοίγοντάς το βγήκαν μπαλόνια... Ο Χακάν Χατίπογλου, στην αρχή δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε... Ώσπου στο κουτί βρήκε ένα υπερηχογράφημα που του αποκάλυπτε ότι σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας!

Ο Τούρκος Μαχητής έβαλε τα κλάματα, έπεσε κάτω κλαίγοντας και στη συνέχεια αγκάλιασε την γυναίκα του. Με ευρηματικό τρόπο έμαθε και το φύλο του παιδιού που περιμένουν, αφού υπήρχε ένα μαύρο μπαλόνι με μεγάλα ερωτηματικά ζωγραφισμένα πάνω του, το οποίο έσκασε με μια βελόνα και από μέσα του βγήκαν ροζ κομφετί!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor τουρκικό Survivor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ