Μετά τις γκρίνιες των βουλευτών ο Τσακαλώτος ενημερώνει την ΚΟ για το πολυνομοσχέδιο - iefimerida.gr

Μετά τις γκρίνιες των βουλευτών ο Τσακαλώτος ενημερώνει την ΚΟ για το πολυνομοσχέδιο

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ενημερώνει τους βουλευτές /Φωτογραφία Αρχείου: Intime News

Με καζάνι που βράζει μοιάζει εν πολλοίς η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με ένα ικανοποιητικό αριθμό βουλευτών- από όλες τις τάσεις- να ζητούν και μάλιστα...εγγράφως εξηγήσεις για τις μεταμνημονιακές υποχρεώσεις και όσα περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο που θα έρθει προς ψήφιση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροοφορίες του iefimerida.gr και μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε, ο υπουργός των Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος θα προσέλθει εκτάκτως στη Βουλή, προκειμένου να ενημερώσει όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα την προσεχή Τρίτη.

Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε το γεγονός ότι οι εν λόγω βουλευτές κατέθεσαν αίτημα και επιστολή, καθώς όπως έλεγαν αρμόδιες πηγές πάντα πριν από την ψήφιση κάθε σημαντικού νομοσχεδίου, λειτουργούν και τα κομματικά και τα κοινοβουλευτικά όργανα! Με αρκετούς μάλιστα, να διαβλέπουν ακόμα και προσωπικές στρατηγικές πίσω από μια τέτοια κίνηση σ' αυτή τη χρονική συγκυρία και δύο εβδομάδες πριν το κρίσιμο eurogroup της 21ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος ΚΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ