Εκπληκτοι οι επισκέπτες στην ιαματική πηγή Θερμοπυλών -Εκαναν αισθησιακή φωτογράφιση με προκλητικές πόζες - iefimerida.gr

Εκπληκτοι οι επισκέπτες στην ιαματική πηγή Θερμοπυλών -Εκαναν αισθησιακή φωτογράφιση με προκλητικές πόζες

Ιαματικές πηγές Θερμοπήλων/ Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αισθησιακή φωτογράφιση έκανε μία ομάδα πέντε ατόμων στις ιαματικές πηγές Θερμοπυλών.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, φτερά, πούπουλα και αποκαλυπτικές πόζες, είναι μόνο μερικές από τις περιγραφές που καταγγέλθηκαν στο τοπικό site.

Μάλιστα,την ώρα της φωτογράφισης, κάποιος από την παρέα των 5, φρόντιζε να απομακρύνει όσους έφταναν για το λουτρό τους, με την αιτιολογία ότι γύριζαν ταινία.

Μετά από λίγη ώρα λουόμενος τηλεφώνησε στην αστυνομία, ενώ όταν έφτασαν οι αρμόδιοι στο σημείο, τα εν λόγω άτομα δήλωσαν ότι είναι από κάποιο πρακτορείο που πραγματοποιούσε φωτογράφιση για ένα περιοδικό, υποστηρίζοντας πως δεν παρακωλύουν τα λουτρά των υπολοίπων, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει συνέχεια.

Πάντως, οι ιαματικές πηγές Θερμοπυλών έχουν έρθει ξανά στο προσκήνιο για πολύ πιο σκληρές καταστάσεις, με καταγγελίες να περιγράφουν «άντρο ακολασίας και αγοραίου έρωτα» όταν πέφτει η νύχτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ